Een fijne kennismaking met deze tandarts in de Reeshof

Tandarts in de Reeshof

Tandarts in de ReeshofBen jij op zoek naar een tandarts in de Reeshof? Dan heb ik een fijne tip voor je, namelijk tandartspraktijk Vroegh & Yoe. Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan hun vestiging in Koolhoven en ben eigenlijk zeer te spreken over deze tandarts. Ik moest namelijk noodgedwongen op zoek naar een andere tandarts omdat mijn eigen tandarts met pensioen ging. Voor mij was dit behoorlijk balen, omdat ik wat problemen met mijn tanden heb gehad. Gelukkig viel dit achteraf allemaal erg mee en werd ik heel hartelijk ontvangen door mijn nieuwe tandarts.

Deze tandarts in de Reeshof luisterde naar mij

Ik heb mij toen dus ingeschreven bij deze tandarts in de Reeshof en werd al binnen een week gebeld. We hebben toen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Dit vond ik erg prettig omdat ik wat meer kon vertellen over mijn verleden en de problemen die ik heb gehad met mijn gebit. Ik heb bijvoorbeeld al verschillende kronen laten zetten maar ook wortelkanaalbehandelingen zijn mij niet vreemd. De tandarts nam de tijd om me aan te horen en gaf aan dat hij hier rekening mee zal houden bij behandelingen in de toekomst. Omdat hij weet dat ik soms angstig ben zal hij mij altijd goed informeren en geruststellen voordat we aan een behandeling beginnen. Ik heb tot dusver dus nog geen behandeling gehad bij deze praktijk, maar vond dit al een goed begin en ook zie ik niet op tegen de toekomst!

Deze tandarts kan ik aanraden

Tandarts in de ReeshofIn deze praktijk zijn ze zeer ervaren met tandheelkunde en dit gesprek maakte op mij dan ook een prettige indruk waarbij er echt naar me geluisterd werd. Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe tandarts in de Reeshof of in de omgeving? Dan kan ik je van harte aanraden om eens kennis te maken met tandartspraktijk Vroegh & Yoe. Je kunt je eenvoudig online inschrijven en zij nemen dan contact met je op.