Alles heeft een functie

Trilling en energie is een vorm van liefde en het vertrekpunt om ons heen. Niets is zomaar en heeft een doel in het leven om je te leren en te laten ervaren. Zoals je wel kent zijn er veel mensen die te kampen hebben met een terugkerend patroon, of de blokkade uit zich in andere fysieke klachten of oververmoeidheid. Luister je naar je klachten dan kun je door middel van een energetische massage de blokkade opheffen, en de energie weer laten stromen door je lichaam. Luister je niet naar de signalen vergroot je lichaam de klachten tot je wordt gedwongen om rust te nemen door bijvoorbeeld een hernia. Hierbij zijn bepaalde lichaamsfuncties uitgeschakeld.

energetische massage

Luister naar je lichaam

Ben je bereidt om naar je lichaam te luisteren dan is het mogelijk met een energetische massage blokkades te verwijderen, zo kan de energie weer stromen. Je lichaam wordt als het ware herstelt, tijdens de massage kun je gewoon je kleding aanhouden en zit je in een stoel of lig je op een massagetafel. We zijn ruim opgeleid met verschillende technieken die we toepassen. NLP gebruiken we voor het mentale deel van de behandeling, voor het fysieke deel wordt er energetische therapie toegepast. Het bijzondere van een massage bij ons is dat we werken met de kleding aan, er wordt gewerkt met de energievormen die er zijn.

In overleg is het mogelijk om met lichte aanrakingen te werken, dit gebeurt nooit zonder n overleg te zijn geweest met elkaar. De massages die wij geven zijn veilig en iedereen kan er gebruik van maken. Natuurlijk maak je niet zomaar een afspraak maar wil je eerst meer weten over de exacte werkwijze. Op de website vind je het contact formulier die je in kunt vullen, of telefonisch is natuurlijk ook mogelijk om meer informatie te vragen.