Au Pair in Amsterdam, een geweldige uitkomst

au Pair in Amsterdam

Een au Pair in Amsterdam, heeft ervoor gezorgd dat mijn broer op zich zelf kan blijven wonen. Ik kan mij het telefoontje van mijn moeder nog goed herinneren. Het was op een druilerige dag en juist op het moment dat ik naar bed wilde gaan, ging de telefoon. Even wist ik niet meer dat wat ik moest doen en heb een tijd voor mij uit zitten kijken. Daarna kreeg ik het besef wat er aan de hand was en haastte ik mij naar het ziekenhuis. Mijn broer had een ernstig ongeluk gehad en er werd gevochten voor zijn leven. 

Gelukkig gaat het nu redelijk met mijn broer, maar daarvoor zijn wij ook een jaar verder. Hij heeft een éénzijdige verlamming aan dit ongeluk over gehouden. Het ergste is dat hij nog niet zolang geleden op zich zelf is gaan wonen. Zijn vraag was dan ook of hij in zijn nieuwe huisje kon blijven wonen. au Pair in Amsterdam

Een zeer goede au Pair in Amsterdam 

Na de nodige revalidatie periode, mocht mijn broer weer naar zijn eigen huisje terug. Echter moesten er wel de nodige aanpassingen komen, want veel kon hij niet meer zelf doen. Het verlossende woord kregen wij van Uw ZorgCompaan, een instantie met verschillende mogelijkheden. Je kan hier bijvoorbeeld de hulp inschakelen om voor een paar uurtjes per dag de thuiszorg in te schakelen. Dit kan voor een korte, maar ook voor een langere periode.

Mijn broer had heel veel hulp nodig en daarom hebben wij een au Pair in Amsterdam ingeschakeld. hierdoor kon hij in zijn eigen huisje blijven wonen en was de hulp dichtbij. Want deze hulp is 24/7 aanwezig en kan op elk moment helpen als nodig is. Nu is het ook mogelijk dat deze hulp mee gaat op visite of ergens anders heen, ook daar hebben wij totaal geen omkijken meer naar.  au Pair in Amsterdam