Hoortoestellen vergelijken, eenvoudig bij Phonak

Gehoortoestel

GehoortoestelOuder worden brengt allerlei kwaaltjes met zich mee. Je kunt alles minder snel en heel wat functies gaan wat achteruit zoals het zich en het gehoor. Enkele maanden geleden besloot ik op zoek te gaan naar hoorapparaat. Ik merkte dat ik bij gelegenheden schijnbaar in een luchtbel zat. Ik nam wat er gezegd werd niet altijd even goed op. Het leek alsof ik bij die gesprekken heel ver van de spreker verwijderd was terwijl dat helemaal niet zo was.

Een hoorapparaat zoeken: waarop moet je letten?

Toen ik begon aan mijn zoektocht, raakte ik wat overdonderd door het uitgebreid aanbod aan hoorapparaten. Er bestaan namelijk zoveel technologieën en uitvoeringen wat hoortoestellen vergelijken niet altijd even makkelijk maakt. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een aanbieder waarbij ik niet alleen terecht kon voor een apparaat maar in de eerste plaats al voor advies. Voorbereiding is namelijk al het halve werk. En om die reden besloot ik een afspraak te maken en eens langs te gaan bij Phonak. Tijdens het gesprek werd er geluisterd naar wat mijn noden en wensen waren en er werd eveneens een hoortest afgenomen om na te gaan wat de specificaties voor het hoortoestel dienden te zijn.

Gehoortoestel

Een super service bij Phonak

Na het eerste kennismakingsgesprek bij Phonak kreeg ik al het gevoel op een persoonlijke manier benaderd te worden. Dit gaf een geruststellend gevoel. Ik kreeg zo de garantie dat er een voor mij op maat gemaakt toestel beschikbaar zou zijn. Dit zou mijn leven op een positieve manier veranderen. En effectief, na het kennismakingsgesprek vonden we een toestel dat aan de vereisten voldeed. Ik heb het nu al enige tijd en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Ook de opvolging is hier super!